Nyheter

Her viser vi oppdateringer fra Facebook-siden vår. Der publiseres jevnlige oppdateringer fra det vi driver med.

7 days ago

Downscale 3D

Da har vi flyttet og er på plass i nye lokaler! Det har vært en omfattende jobb med planlegging, flytting og organisering. Fortsatt gjenstår en del arbeid med å finne ut av systemer og organisering, montering av ventilasjon og annet småtteri, men det meste er nå på plass og oppe og går. Etter planen skal modellfjøset også bli med hit etter hvert.

Nå blir det ferietur og så satser vi på at vi er i gang med nye og spennende prosjekter etter ferien!

Vi ønsker dere en fortsatt god sommer!
See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Downscale 3D

Vi har produsert noen deler til det nye byggesettet av Skeie Landhandel fra Modellbygg. Det er et byggesett i skala 1:87, og Downscale 3D har laget postkasser og søppeldunker, inkludert dekaler. Dette er et flott byggesett, og det kan nå forhåndsbestilles på www.modellbygg.com/! See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Downscale 3D

Det har vært ganske stille her den siste tiden. Jeg valgte å trappe litt ned på denne virksomheten i forbindelse med ny jobb som trainee i Moelven Numedal AS der jeg har ukependlet siden september. Fra 1. juni skal jeg fortsette traineeperioden hos Moelven Limtre AS på Moelv.
Siden forrige oppdatering i august har det også skjedd mye annet spennende, og jeg har blant annet kjøpt hus sammen med min kommende kone. Derfor blir det antagelig rolig fra denne siden et stykke utover sommeren til vi har giftet oss og kommet litt inn i ny rutine.
Ellers jobbes det med å innrede hobbyrom i det nye huset, så det er planer om å fortsette å produsere norske landbruksmodeller. Jeg satser på å få i gang igjen litt mer produksjon til høsten og vinteren.
I mellomtiden har jeg fortsatt produsert smådeler og fylt på lager med dette, for eksempel felgplater og HMV-fester. Jeg har også produsert en del dekaler i vinter.
Vil med dette ønske dere en fin vår og forsommer, så holder jeg dere oppdatert på denne siden med nyheter når den tid kommer!
Harald Thingbø
See MoreSee Less

View on Facebook

11 months ago

Downscale 3D

Vi har gleden av å lansere Togbutikken som ny forhandler av silosvansen i H0-skala (1:87). Dette er en stor forhandler av modelljernbane og holder til ved Tønsberg. Ta turen innom eller besøk www.togbutikken.no/ for å kjøpe den. See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Downscale 3D

Minner om at vi kjører tilbud på Kverneland Silosvans i H0-skala fram til og med søndag! Det er kanskje ikke sesong for silosvanser akkurat nå, men det stoppet oss ikke fra å ta noen flere bilder ute i dag.

downscale3d.no/produkt/kverneland-silosvans-skala-187/
See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Downscale 3D

Kverneland Silosvans i H0-skala (1:87) er nå tilgjengelig i nettbutikken! I stedet for å selge den på Hobbymessen som skulle vært avholdt på Jevnaker neste helg tilbyr vi den nå til messepris fram til 22. mars i stedet.

Silosvansen er klar for omgående levering allerede. Del gjerne videre til venner som kan være interessert i denne modellen. Vi tror denne vil passe godt i mange modelljernbaneanlegg!

Du finner den her:
downscale3d.no/produkt/kverneland-silosvans-skala-187/
See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Downscale 3D

Hobbymessen på Jevnaker 21.-22. mars blir dessverre avlyst grunnet situasjonen rundt koronaviruset. Mer informasjon fra MJ-bladet i dette innlegget.

Vi satser på å stille sterkere neste år!Hobbymessen på Jevnaker avlyses allikevel

Etter dagens nye vurderinger fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet, så velger Hadeland og Ringerike modelljernbaneklubb å avlyse den planlagte messen 21. og 22. mars.

– Valget var enkelt, og det spørs jo hvor mange besøkende som hadde tatt sjansen på å komme etter all den oppmerksomheten som dette viruset får i media, sier Ole Kristian Jakobsen, leder i arrangementskomiteen i en kommentar til MJ-bladet.

– Det er viktig at alle følger helsemyndighetenes råd, både som arrangører og som publikum. Det å bidra til å hindre smitte av koronavirus er et felles, solidarisk ansvar, spesielt med tanke på den delen av befolkningen som er spesielt utsatt for slik smitte, sier Kulturminister Abid Raja til NRK.

Folkehelseinstitutt sin side for informasjon or råd ved arrangementer og samlinger:
www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger…
See MoreSee Less

View on Facebook