Nyheter

Her viser vi oppdateringer fra Facebook-siden vår. Der publiseres jevnlige oppdateringer fra det vi driver med.

6 days ago

Downscale 3D

Da var julestemningen på plass utenfor kontoret i år også! 🎅☃️🎄

View on Facebook

2 months ago

Downscale 3D

Da er enda ei vellykket Hobbymesse over for denne gang. Vi takker for godt oppmøte og spennende samtaler med kunder og interesserte og ser frem til neste messe.

Foto: @terjethingbo

View on Facebook

2 months ago

Downscale 3D

Vi er klare for messe i Figgjohallen. Dørene åpner kl 12 i dag og i morgen. Velkommen innom!

View on Facebook

2 months ago

Downscale 3D

Vi har nådd 400 likes på Facebook og feirer dette med at vi nå kan tilby gjødselmikseren i nettbutikken til kr 1390,- fram til søndag 14.10.2018 eller så langt lageret rekker! Benytt sjansen til å skaffe deg denne mikseren til en god pris nå!

Edit: Vi er nå dessverre utsolgt for mikseren, og takker til alle kunder som har kjøpt. Vi håper dere blir fornøyd!

downscale3d.no/produkt/duun-pt240-propellomrorer/

View on Facebook

3 months ago

Downscale 3D

Kundemodeller: Neste kundemodell ut er denne flotte Orkel GP1200 laget av Trond Hammersmark. Modellen er scratchbygget av Trond, og vi har levert dekalene. Vi synes det ble en flott modell, og den passet perfekt sammen med den nye modellen av Serigstad FS134.

View on Facebook

3 months ago

Downscale 3D

I helgen står modellfjøset vårt på Felleskjøpet sin stand på messen Midt i Matfatet i Vikingskipet på Hamar! Ta gjerne en tur innom messen om du vil se modellen. Bildet er tatt under opprigging i går.

View on Facebook

3 months ago

Downscale 3D

Siden det nærmer seg vinter, trengs det jo snart snøryddingsutstyr. Vi har lenge tenkt på å lage snøfresere, og dette nærmer seg nå.

Det vi lurer på er om det er mest interesse for to-trinnsfreser ellers V-fres? Vi tenker størrelse ca. 2,5 m bredde i første omgang.

Dette er fortsatt bare på planleggingsstadiet, men har du spesielle ønsker til hvilken freser vi skal lage, kan du legge igjen en kommentar til dette innlegget.

View on Facebook

3 months ago

Downscale 3D

Kundemodeller! Vi tenkte å kjøre en liten serie der vi viser modeller kunder har kjøpt fra oss, eller bygget med byggesett, dekaler eller annet bidrag fra oss.

Først ut i serien er en flott Case IH 8950X bygget av Magne Byberg. Dette er en omfattende ombygging, og sluttresultatet ble veldig fint. Vi har levert dekalene til denne modellen.

Trenger du dekaler til dine modeller kan du gjerne ta kontakt med oss. Dette er vanndekaler, som vil si at det er en veldig tynn film som nesten ikke synes på den ferdige modellen, og slike dekaler løfter modellen mange hakk!

Vi planlegger å vise én kundemodell i måneden en stund framover.

View on Facebook