Nyheter

Her viser vi oppdateringer fra Facebook-siden vår. Der publiseres jevnlige oppdateringer fra det vi driver med.

8 months ago

Downscale 3D

Vi har gleden av å lansere Togbutikken som ny forhandler av silosvansen i H0-skala (1:87). Dette er en stor forhandler av modelljernbane og holder til ved Tønsberg. Ta turen innom eller besøk www.togbutikken.no/ for å kjøpe den. See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Downscale 3D

Minner om at vi kjører tilbud på Kverneland Silosvans i H0-skala fram til og med søndag! Det er kanskje ikke sesong for silosvanser akkurat nå, men det stoppet oss ikke fra å ta noen flere bilder ute i dag.

downscale3d.no/produkt/kverneland-silosvans-skala-187/
See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Downscale 3D

Kverneland Silosvans i H0-skala (1:87) er nå tilgjengelig i nettbutikken! I stedet for å selge den på Hobbymessen som skulle vært avholdt på Jevnaker neste helg tilbyr vi den nå til messepris fram til 22. mars i stedet.

Silosvansen er klar for omgående levering allerede. Del gjerne videre til venner som kan være interessert i denne modellen. Vi tror denne vil passe godt i mange modelljernbaneanlegg!

Du finner den her:
downscale3d.no/produkt/kverneland-silosvans-skala-187/
See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Downscale 3D

Hobbymessen på Jevnaker 21.-22. mars blir dessverre avlyst grunnet situasjonen rundt koronaviruset. Mer informasjon fra MJ-bladet i dette innlegget.

Vi satser på å stille sterkere neste år!Hobbymessen på Jevnaker avlyses allikevel

Etter dagens nye vurderinger fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet, så velger Hadeland og Ringerike modelljernbaneklubb å avlyse den planlagte messen 21. og 22. mars.

– Valget var enkelt, og det spørs jo hvor mange besøkende som hadde tatt sjansen på å komme etter all den oppmerksomheten som dette viruset får i media, sier Ole Kristian Jakobsen, leder i arrangementskomiteen i en kommentar til MJ-bladet.

– Det er viktig at alle følger helsemyndighetenes råd, både som arrangører og som publikum. Det å bidra til å hindre smitte av koronavirus er et felles, solidarisk ansvar, spesielt med tanke på den delen av befolkningen som er spesielt utsatt for slik smitte, sier Kulturminister Abid Raja til NRK.

Folkehelseinstitutt sin side for informasjon or råd ved arrangementer og samlinger:
www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger…
See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Downscale 3D

Helga 21.-22. mars kommer vi til Hobbymesse i Jevnakerhallen. Vi har med oss modellfjøset, et utvalg modeller til utstilling og demonstrasjon av 3D-printing.

Vi har også med modeller for salg denne gangen! Du kan blant annet få kjøpt den nye modellen av Kverneland Silosvans i H0-skala, men vi har også med Silosvanser og Vedkløyvere i skala 1:32 i tillegg til noe annet tilbehør.

Bildene er fra fjorårets messe i Jevnakerhallen og Spor 1-treffet i Tvedestrand i august i fjor.

Sees vi på messa? 😃
See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Downscale 3D

Her er en gladnyhet til våre modelljernbanevenner som driver med H0-skala! Vi har den siste tiden jobbet med en Kverneland Silosvans i skala 1:87. Dette er et perfekt tilbehør i et skandinavisk modelljernbanediorama. Silosvansen passer også fint som samlermodell på hylla eller kanskje som vognlast på et godstog?

Modellen kommer i salg på Hobbymessa i Jevnaker 21.-22. mars 2020. Informasjon om pris kommer senere. Del gjerne videre til venner du tror vil like modellen!

Vi håper også dere som driver med H0-skala får glede av norske redskaper. Ha en god helg videre!
See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Downscale 3D

Siste mulighet for å skaffe byggesettet av Underhaug Multisvans! Benytt sjansen nå for å sikre deg et eksemplar. See MoreSee Less

View on Facebook